Podporniki

Spoštovani prijatelji FOTO KLUBA NOVA GORICA!

Zahvala gre vam, ki   podpirate delovanje našega kluba leto za letom. Vsem se iskreno zahvaljujemo za izkazano podporo ! S klikom na logotip se odprejo povezave do spletnih strani.

______________________________________________________________________________________

 logoMONG z napisom jpg  

 

 

MONG

logo jskd 2012

Javni   sklad Republike Slovenije za kulturno dejavnost je vodilna  kulturna   mreža v Sloveniji, ki s svojimi programi spodbuja kulturno ustvarjalnost,   zagotavlja strokovno in organizacijsko podporo ljubiteljskim kulturnim   dejavnostim na področju vse Slovenije in zamejstva.

 

 

 

seng 4

Soške   elektrarne Nova Gorica d.o.o. (SENG d.o.o.) so družba, katere osnovna   dejavnost je proizvodnja modre energije – električne energije iz obnovljivega   vira v hidroelektrarnah na povodju Soče.

 

 

Mahle SR 4c JPG

Letrika ima sedež v Šempetru pri   Gorici. Družba je usmerjena v proizvodnjo, razvoj in prodajo   zaganjalnikov, alternatorjev, električnih pogonskih in mehatronskih sistemov.

Letrika je članica nemške skupine MAHLE, ki ima sedež   v Stuttgartu.

logo otis

Tiskarna zastav OTIS d.o.o. izdeluje zastave po sodobni tehnologiji v sitotisku že več kot 30 let. Prednost v sitotisku TISKANIH zastavah pred digitalno tiskanimi zastavami je v obojestranski prebojnosti barve, mehkobi zastave, lesku, intenzivnosti ter obstojnosti barv na UV žarke.

 

 

ivana

 

Z izdelovanjem   usnjene galanterije so se pričeli ukvarjati pred dvajsetimi leti. Delo je že   od začetka temeljilo predvsem na uporabi naravnega usnja. Poleg ženskih torbic   in pasov so trend usnjene galanterije vse bolj širili na področje izdelovanja   poslovnih in promocijskih daril. Tako so se specializirali za izdelovanje   rokovnikov, planerjev, ovitkov za mape, obeskov za ključe in drugih priročnih   izdelkov iz usnja. Vedno znajo prisluhniti tudi željam kupcev in izpolnil   njihove individualne potrebe po morebitnih drugačnih usnjenih izdelkih.

 

Hydrotech logo color org

 

Zasebno   storitveno podjetje, ki ponuja visoko strokovne storitve projektiranja in   inženiringa na področju komunalnega in vodnega gospodarstva, oplemenitene z   dolgoletnimi izkušnjami, nenehnim izpopolnjevanjem znanja in najsodobnejšo   tehnološko opremo.

 

intra lighting neg

 

Vse   vidno je njihova vizija, vse dinamično je vodilo  razvoja. Vse za   resnično zadovoljstvo kupcev in uporabnikov njihovih svetil. Brez bližnjic in   izgovorov skrbijo tudi za vse storitve, ki jih razvijajo s strastjo.

 

 

taura logo

Nizkocenovna   založba   časti skrivnosti in lepoto. Pridobila je najprodornejšega slovenskega   zapisovalca Pavla Medveščka - Klančarja. Častilci prve vere so se mu razkrili.

 

 

 

kulturni dom logotip

V   času svojega delovanja se je uveljavil kot pomembno koncertno središče tako v   lokalnem kot tudi širšem slovenskem in mednarodnem prostoru. 
 
 

mako

Računalniški   sistemi d.o.o. Ajdovščina  

  a media

Podjetje   za vizualno komunikacijo v Šempetru pri Gorici . Z ljubeznijo do estetike in   vrednotami, kot je želja po spoznavanju ter spoštovanju vsakega naročnika se   je uspešno vsidralo v regionalnih gospodarskih in kulturnih krogih.

 

  

logo new stampiljke ziza

Štampiljke,   pokali, vizitke, graverstvo...

    

elite logotip splet

V   podjetju že vrsto let oblikujejo in vodijo programe dopolnilnega   izobraževanja odraslih. Rdeča nit vseh programov je učinkovita komunikacija.

  

  logo beachflag

Malo   in fleksibilno podjetje  danes podprto  z novimi tehnologijami in   opremo., daje velik poudarek  proizvodnemu programu drogov za zastave,   notranjim stojalom in izdelavi zastav, napisov,   ...itd.

    

 

žbogar

V podjetju   vam svetujejo kakšna pnevmatika je najprimernejša za vaše vozilo. Ob nakupu   in zamenjavi pnevmatik, vam omogočajo tudi hrambo le teh v njihovih   prostorih. Odlikuje jih tudi hitro in kakovostno opravljena optika.

    

  soca fun park

Soča   Fun Park ni le kraj za zabavo, je kraj druženja v naravi ter prostor za   spoznavanje novih prijateljev. Park je varno in urejeno igrišče.   Najpogumnejši lahko obisk Soča Fun Parka zaključite s spustom poguma -Flying   fox.

     

   levac logo

Trgovina s profesionalno opremo v Kopru-

 

 

DOBROTE:

  

    logo Slejko 1

Na   kmetiji Pri Petrovih so poznani po vinarstvu (vinogradništvo, kletarstvo),   čebelarstvu, pa tudi po reji krav molznic. Pridelujejo kravji planinski sir   in skuto. Mlekomate imajo postavljene v Ajdovščini, Novi Gorici in Velikih   Žabljah.

krkoc

Manjše   družinsko podjetje iz zaselka Podgrac v Oseku. Kot pekarna delujejo že 15   let. Stalno povpraševanje po domačih dobrotah in skrita želja po izdelavi   le-teh sta jih vodili že leta 1994 k ustanovitvi družinskega podjetja.

  pecivo logo 1

Kavarna   in restavracija Pecivo, Catering…

     Logotip Smodin RGB

Začuti   naravo-naravni sokovi jabolka, breskve, ....

 

 

TURIZEM:

     alma vista

Vila Alma Vista leži v Vipolžah, srcu Goriških Brd, in   vam nudi prav vse udobje, ki si ga lahko poželite.
 
 

     kabaj

Milo   podnebje in pokrajina sta v Goriških Brdih odločilno vplivala na kulinariko,   ki ni nekaj vsakdanjega ampak nekaj posebnega. Različne tradicije  so se   na tem koščku zemlje prepletle in tako je »briška« kuhinja nekaj posebnega.

 

 

VINARJI:

 

Brda:

     kabaj

 

Briška klet, ki je 3x nominirana med top 100 kleti na svetu po izboru najvplivnejše vinske revije Wine & Spirits .

12   ha vinogradov,  zasajenih 55.000 trt. Sodobna klet, ki ima tri dele:   klasični del z velikimi hrastovimi sodi in jekleno posodo za vinifikacijo in   tipizacijo vina, obokano klet  za francoske barrique sodčke  in   klet, v kateri je v zemljo vkopanih devet 3500-litrskih posod (kvevri) iz   gruzijske gline.

  

  edi1

 

Brda so zapisana belim vinom: mediteransko eksotičnim,   mineralnim, polnim in svežim hkrati, ki zmorejo daljše zorenje. Briški   vinogradi to zmorejo. Vinska klet je zrasla z Edijem in se zaznamovala z   njegovim imenom. Edijev moto:  

»En motiv, ena vera: delati dobro, karkoli že človek   počne.

     d mavric Vinarstvo

 

Danilo   Mavrič je izredno dobrovoljen briški vinogradnik in njegova vina prinašajo   veselje, smeh. Je zelo prvinski vinogradnik in mu globalno kapitalistično   razmišljanje ne more do živega. Vedno je bil v vrsti skupaj z malimi Briškimi   vinogradniki.  

 

MUZIC logo

Mužičevi vinogradi so prav tako del prečudovite pokrajine Brd, ki predstavljajo idealne klimatske pogoje za rast vinske trte. Z majhno količino pridelka na hektar in integrirano pridelavo dosežejo pri vinu visoke ekstrakte in lepo sadnost.

 

 

sosolič vina

 Med briškimi vinogradi, oljčnimi in sadnimi nasadi boste odkrili Sosoličevo klet z dolgoletno tradicijo, ki se nahaja na robu griča in svoje lice nastavlja soncu. Znanje in ljubezen do vinske trte prehaja iz roda v rod, kar dokazujejo tudi njihova odlična vina. V  kleti boste našli odlična sveža bela in rdeča vina, paradni konji kleti pa so Virus3, Virus5 in Penina Virus7 ter Rumeni Muškat. Ob vinu vam bodo postregli z domačim kruhom iz krušne peči in narezkom.

 

Vipavska dolina:

batic logo

 

Prvi   ohranjen zapis o Batičevem vinogradništvu izhaja iz leta 1592. Misel narave   se utrne v vinogradu, zaživi v kleti, in zacveti v kozarcu. Skrivnost, kako   dati vinu odličnost, se je v Vipavski dolini prenašala iz roda v rod.

LOGO Lepa Vida1

Lepa   Vida Ipavec-Geržina - blagovna znamka je družinska last z  vinsko kletjo, ki   ima 8 ha vinogradov na 6 različnih lokacijah , s proizvodnjo vin  le   od  lastnega grozdja. Spretno   delo v vinogradih in strast v kleti jim daje rezultat v velikih vinih iz te   regije. "

     Logotip Petric 5

 

Bogata   tradicija zasebnega vinogradništva in vinarstva Petrič se že od daljnega leta   1778 prenaša iz roda v rod in obsega vinograde, ki danes skupno štejejo več   deset tisoč trt.

  

  Logo Berce dok

 

Posestvo   Berce se ukvarja s proizvodnjo grozdja, vina in drugih domačih izdelkov.

                vina dornberg

Blagovna znamka VINA DORNBERG je ena prvih, ki temelji na znanju in dragocenih izkušnjah. Z vrhunskimi vini je kmalu našla pot do poznavalcev in ljubiteljev žlahtne kapljice. S sodelovanjem na ocenjevanjih in sejmih redno potrjuje svojo naravnanost k ustvarjanju visoko kvalitetnih in vrhunskih vin.